Bornova Belediyesi işçi alımı... İzmir'in Bornova Belediyesi, toplamda 34 işçi alımı için İŞKUR'da ilan yayınladı. Yapılan açıklamada başvuruların 7 Ekim'de başlayıp 11 Ekim'de sona ereceği kaydedildi. İşe alınacak kişilerin Bornova Belediyesinin Bornova ilçe sınırları içindeki bina ve tesislerinde çalışacağı ifade edildi. Başvuru yapılacak adres, mülakat bilgileri ve müracaat koşulları şu şekilde:

BORNOVA BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI 2019

Başvuru / Mülakat Adresi:Ergene Mah. 2 Sokak B Blok No:7/107 K:2 Bornova-İzmir

14.10.2019 saat 10.00'da gerçekleşecek olan mülakata, ön inceleme neticesinde tespit edilenler davet edilecektir.

Müracaat koşulları:

(Alınacak 4 kişi için) İşe alınması öngörülen personeller Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri (Aabt)/ Acil Tıp Teknisyeni (Att) ilgili okulların (lise veya önlisans) bölümünden mezun olacaktır. B veya üstü ehliyet belgesine sahibi olmalıdır. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması tercih sebebidir.

(Alınacak 30 kişi için) İşe alınması öngörülen personeller en az lise mezunu olması tercih sebebidir. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gereklidir. Erkek adaylarda D ve E sınıfı ehliyeti olması ve lise üstü öğrenimler tercih sebebidir. Usta olarak başvuru yapacak adaylar arasında mesleki yeterlilik belgesi tercih sebebidir.

Başvuru için gerekli belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi fotograflı ve detaylı CV

Bornova Belediyesi işçi alımı! Toplamda 34 personel alınacak
Bornova Belediyesi işçi alımı! Toplamda 34 personel alınacak