Bornova son dakika cinayeti... İzmir'in Bornova ilçesi, Erzene Mahallesi'nde bir güzellik merkezinde ortalık karıştı. İddiaya göre Hasan Y. isimli kişi, eşi S.Y.'nin sahibi olduğu güzellik salonuna Mehmet Özkan isimli kişinin gelmesinden dolayı rahatsız oldu. 

BORNOVA SON DAKİKA ÖLÜM HABERİ

Eşini bu konuda uyaran Hasan Y., eşinden Mehmet Özkan'ı bir daha güzellik salonuna gelmemesi için uyarmasını istedi. Hasan Y., Mehmet Özkan'ın eşinin güzellik salonuna yeniden gittiğini öğrendi. Kıskançlık krizine giren adam, pompalı tüfeğini hazırlayarak güzellik merkezine doğru gitti.

Bornova'da son dakika cinayeti! Mehmet Özkan hayatını kaybetti

Güzellik merkezine geldiğinde silahını Mehmet Özkan'a doğrultan Hasan Y. burada ateş açarak Mehmet Özkan'ı vurdu. Vücuduna saçmalar isabet eden Mehmet Özkan, ağır yaralandı. Saldırgan Hasan Y. ise olay yerinden kaçtı.

BORNOVA'DA CİNAYET! MEHMET ÖZKAN HAYATINI KAYBETTİ

Çevrede bulunan vatandaşlar, sağlık ve emniyet ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk belirlemeler sonucunda Mehmet Özkan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbirleri aldı.

Bornova'da son dakika cinayeti! Mehmet Özkan hayatını kaybetti

Emniyet ekipleri, Hasan Y.'nin saldırı sonrası bir araca binerek kaçtığını belirledi. Hasan Y.'yi yakalamak için çalışma başlatılırken Mehmet Özkan'ın cansız bedeni morga kaldırıldı.