30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir'in her yerinde coşkuyla kutlanacak. Bornova Belediyesi, Cuma gününe denk gelen bu kutlamalar için de bir program hazırladı. Programa göre 30 Ağustos saat 20.00'de yürüyüş başlayacak. İş Bankası Viyadükleri altından Bornova Cumhuriyet Meydanı'na doğru yapılacak yürüyüş sonrası ise konser başlayacak. 20.30'da Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda sahneye, ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev çıkacak. Aysev, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları söyleyerek Bornovalılara güzel bir gece yaşatacak. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, yaptığı açıklamada Büyük Taarruz'un yıl dönümünde vatandaşları kutlamalara davet etti.

Bornova'da Hakan Aysev ve Gamze Matracı sahneye çıkacak

29 AĞUSTOS'TA GAMZE MATRACI SAHNEYE ÇIKACAK

Öte yandan kutlama programında 29 Ağustos tarihinde sanatçı Gamze Matracı da sahneye çıkacak. Matracı'nın konseri, Çamdibi Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek. Bu konser ise saat 20.00'de başlayacak.

Bornova'da Hakan Aysev ve Gamze Matracı sahneye çıkacak

GAMZE MATRACI KARİYERİ

Kutlama programında yer alan Gamze Matracı, 1987'de Bornova'da doğdu. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı'ndan mezun olan Matracı, klanet çalıyor. Bugüne dek birçok TV programında yer alan Matracı, Türkiye'nin birçok yerinde de konser verdi. Şarkıları birçok dilde seslendirebilen Matracı, Balkan Müziği'nin sevilmesinde de rol oynadı.

Bornova'da Hakan Aysev ve Gamze Matracı sahneye çıkacak