İzmir’in Bornova ilçesinde, Bornova Belediyesi ile Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın (EÇEV) ortaklaşa hazırladığı sosyal proje kapsamında sanat eğitimlerine katılan çocuklar, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan İduğ, tiyatro dersleri alan çocuklara taleplerini sordu. Çocukların yüzme havuzu isteklerini yanıtlayan Başkan İduğ, Bornova’ya 4 yüzme havuzu yapacaklarını dile getirdi.

ÇOCUKLAR GEZİYE KATILDILAR

Bornova Belediyesi ve EÇEV’in organize ettiği kurslara katılarak tiyatro eğitimi alan çocuklar Bornova’nın farklı mahallelerinde oturuyor. Bornova’nın dört bir yanından gelen çocukları Bornova Belediyesi’nde ağırlayan Başkan Mustafa İduğ, çocuklar için tanıtım gezisi organize ettiklerini, Bornova’yı gezen çocukların son durağının belediye olduğunu kaydetti. Makamında çocuklarla keyifli sohbetler gerçekleştiren Başkan İduğ, çocuklara çeşitli sorular sordu ve doğru cevap veren çocukları kısa süreli Bornova Belediye Başkanı ilan ederek çocukların keyifli anlar geçirmesini sağladı.

BORNOVA’YA 4 HAVUZ YAPILACAK

Bornova Belediye Başkanı olarak ilan ettiği ve makamına oturan çocuklara Bornova’da ne yapmak istediklerini soran Başkan İduğ, çocuklardan, Bornova’da parkların ve yeşil alanların düzenlenmesi ve yüzme havuzlarının açılması yanıtlarını aldı. Çocukların istekleri üzerine kurmaylarına talimat veren Başkan İduğ, Bornova parklarının ve yeşil alanların düzenlenmesi, temizliği ve bakımı için harekete geçmelerini söyledi. Yüzme havuzu konusunda da müjdeler veren Başkan İduğ, bir çocuğun Çamkule Mahallesi’nde yüzme havuzu isteğine, aynı mahallede yüzme havuzu yapacaklarını ve sadece Çamkule’de değil, Çamdibi, Altındağ, Bornova Merkez’de de yüzme havuzları açacaklarını, Bornova’ya 4 yüzme havuzu kazandıracaklarını kaydetti. Başkan Mustafa İduğ’un çocuklarla birlikte bir diğer ziyaretçisi ise Sanatçı Onur Akın oldu. Başkan İduğ’un çocuklarla sohbetine katılan Akın, çocuklarla çekilen fotoğrafta yer aldı.