İzmir’in Buca ilçesinde inanılmaz bir trafik kazası yaşandı. Doğum için hastaneye giden kadının içinde bulunduğu araç, kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı ve başka bir araçla çarpışarak yan yattı. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, hastaneye yetiştirilen kadının sağlıklı şekilde doğum yaptığı bilgisi paylaşıldı.

DOĞUŞ CADDESİ’NDE TRAFİK KAZASI

Buca’da yaşanan trafik kazası Doğuş Caddesi’nde meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi önünde yaşanan kaza da 35 CKS 55 plakalı aracın sürücüsü, iddiaya göre hamile olan Fatma Sekmen’i doğuma yetiştirebilmek için kırmızı ışıkta durmadı ve devam etti. Aracın kırmızı ışıkta geçtiğini fark etmeyen 35 DFB 10 plakalı araç, içinde hamile kadının olduğu otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil yan yattı ve 3 kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

FATMA SEKMEN VE BEBEĞİ İYİ

Olay yerine hamile olan Fatma Sekmen için ambulans geldi. Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürülen kadın burada kısa süre sonra doğum yaptı. Fatma Sekmen’in ve yeni doğan bebeklerinin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.