İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı... İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN, "Eğitim Danışmanı" alımı için İŞKUR'da ilan yayınladı. Başvuruların son günü (30 Ekim 2019) gelirken İzmirliler, bu iş ilanına başvurmak için araştırmalarını sürdürüyor. 1 kişinin işe alınacağı iş ilanında, başvuracak kişinin tercihen en az  yıllık deneyiminin olması isteniyor. Başvurular, sadece mail yoluyla, [email protected] adresine yapılacak. Saat 18.00'den sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Başvuruların tamamlanmasının ardından sadece uygun görülen adaylar görüşmeye/mülakata çağrılacak. İşe alınacak kişi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında, tam zamanlı olarak çalışacak. Müracaat koşulları ise "T.C. vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış /muaf olmak ve en az lisans düzeyinde eğitim görmüş olmak" olarak belirlendi. Bunun yanı sıra başvuracak kişinin devletin güvenliğine karşı, anayasal düzene ve işleyişine karşı vs. suçlardan mahkum olmaması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için İnsan Kaynakları Elemanı Halit Ömür Güney'i, (232) 464-64-65 dahili 224 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Bugün son gün! İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı
Bugün son gün! İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı