İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Çiçek Gibi Bir İzmir" hareketine Buca Belediyesi de katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Çiğli'de katıldığı kampanyaya Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da destek oldu. Her hafta cumartesi günü yapılacak olan etkinlik için harekete geçen Başkan Kılıç, belediye personelleriyle birlikte Doğuş Caddesi'ne gitti. Burada ekiplerle birlikte temizlik yapan Başkan Kılıç, caddenin temizlenmesine yardımcı oldu.

VATANDAŞLAR ŞAŞIRDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; caddede Başkan Kılıç'ı gören vatandaşlar şaşırırken Kılıç'a teşekkürlerini sundu. Yapılan temizlik çalışmasını gören bazı çevre sakinleri de caddeye inerek çalışmalara yardımcı oldu. Vatandaşların da yardımıyla cadde kısa sürede temizlendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, İzmir'in temizlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek duyarlılığı da artırmayı planladıklarını ifade etti.

REKLAM FİLMİ DE YAYINLANDI

İlçede bulunan reklam panolarına bu çalışmalarla ilgili ilan verdiklerinin altını çizen Başkan Kılıç, çevre kirliliğiyle ilgili daha önce çektikleri reklam filmini de yayınladıklarını dile getirdi. Başkan Kılıç, çevrede bulunan vatandaşların şaşkınlığa uğradığını belirtti. Bazı vatandaşların kendisinin başkan olduğuna inanmadığını söyleyen Kılıç, temizlik çalışmalarına katılan vatandaşların da kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

TUNÇ SOYER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Dün yapılan çalışmalar sırasında konuşan Tunç Soyer de hedeflerinin halkın daha duyarlı olmasını sağlamak olduğunu belirtmiş ve temizlik çalışmalarına katılan vatandaşlara teşekkür etmişti. Tunç Soyer ayrıca, temizlik çalışmaları kapsamında sokaklarda bulunan çöp konteyneri sayısının da artırılacağını belirtmişti.