Son Dakika İzmir konser takvimi 2021… İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu konserleri Cem Adrian İzmir konseri 2021 ile devam ediyor. Ünlü sanatçı 17 Ağustos 2021 Salı akşamı saat 21.00’de sahneye çıkacak. Konser etkinliği için biletler satışa sunuldu. 140 TL’den başlayan konser biletleri 168 TL ve 201 TL bilet fiyatları ile satılıyor.

Kendisini özgür bir müzisyen olarak tanımlayan Cem Adrian, müzikte sınırları, tarzları ve kuralları dışlayan bir sanatçı olarak dikkat çekiyor. İzmirli müzikseverlerle buluşacak olan sanatçı, Konak ilçesinde bulunan Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

Geçtiğimiz aylarda eşsiz türküleri yeni albümü olan Seçkiler 2’de yorumlayan Cem Adrian, ülkenin dört bir tarafında ve yurt dışında düzenlenen konser etkinlikleri ile hem eski şarkılarını hem de türkü yorumlarını dinleyicilerle paylaşıyor. Müziğin kalıplarına uymayan, kendi çizgisini oluşturan ve bu yolda yürümeyi sürdüren Cem Adrian, sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin farklı dallarında eserler üretiyor.

Cem Adrian İzmir konseri etkinliğinde katılımcılar salgın kapsamında alınan kurallar çerçevesinde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’na alınacak. Etkinlik sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeninde gerçekleşecek. Seyirciler konser süresince maske takmak zorunda olacak. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik olmayacak. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’na dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacak.

Cem Adrian İzmir konseri 2021 Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Konser adı: Cem Adrian İzmir konseri 2021
  • Konser yeri: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu / Konak
  • Konser tarihi saati: 17 Ağustos 2021 Salı / 21.00
  • Konser biletleri: 1. Kategori: 201.75 TL / 2. Kategori: 168.00 TL / 3. Kategori: 140.00 TL

son dakika izmir haberleri