İzmir Optimum’da yapılan Karakomik Filmler İzmir Galası’na Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Cem Davran, Can Yılmaz, Ural Kaygılaroğlu, Cemre Ebuzziya, Umut Kurt, Nilperi Şahinkaya ve Alişan Uğur katılarak, gösterim öncesi sinemaseverler ile söyleşi yaptı. “G.O.R.A.”, “A.R.O.G.” “Yahşi Batı” ve “Arif v 216” filmlerinin ardından Karakomik Filmler’i seyirciyle buluşturan Cem Yılmaz, yaptığı espriler ile İzmirlileri kahkahaya boğdu.

CEM YILMAZ’DAN JOKER ESPRİSİ

İstanbul’dan koşup İzmir’e geldiklerini söyleyen Cem Yılmaz, hazır gelmişken filmden 20 dakikayı oynayacaklarını, bazı salonlarda Joker’in oynadığını ama ne başrol oyuncusunun ne de yönetmeninin geldiğini, İzmirli sinemaseverler ile aralarının her zaman sıcak olması gerektiği esprisini yaptı. ‘Arkadaşlarıyla film yapıyor’ eleştirisini de cevaplayan Cem Yılmaz, arkadaşlarının aktör olduğunu, market işletenler olarak filmlerde bir araya gelmediklerini söyledi.

DİĞER 2 FİLM OCAK AYINDA

İzmir’in önemli bir yer olduğunu ve filmlerde İzmir’e hep uğradıklarını söyleyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler şemsiyesi altında 4 hikayeleri olduğunu ve Ocak ayında diğer iki filmin vizyona gireceğini söyledi. Karakomik Filmler, “Kaçamak” ve “2 Arada” adlı 60’ar dakikalık 2 ayrı filmden oluşuyor.