Çeşme Latin ezgileri ile unutulmaz bir akşam yaşadı. Aynı zamanda gezgin ve TV programcısı olan müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Latin All Stars Orkestrası ile Çeşme Ilıca Taş İskele’de renkli bir gösteriye imza attı. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde müzik ziyafeti sunan Sicimoğlu, Çeşmelileri coşturdu.

SİCİMOĞLU ÇEŞME’Yİ COŞTURDU

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerine katılan dünyaca ünlü Türk müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Ilıca Taş İskele’de unutulmaz bir konser verdi. Latin All Stars Orkestrası ile birlikte dinleyicilere müzik ziyafeti sunan Sicimoğlu’nu izlemeye Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, milletvekilleri ve Çeşmeliler katıldı. Ülkemizde Latin müziklerini sevdiren ve orkestrası ile birlikte renkli görüntülere imza atan Ayhan Sicimoğlu, kendi şarkılarını ve popüler şarkıları Çeşmeliler için seslendirdi. Latin müzik aletleri ile konuklarına eğlenceli bir akşam yaşatan Sicimoğlu, konser etkinliğine katılanlar tarafından alkışlarla izlendi. Sicimoğlu’nun hareketli ve sıcak şarkılarıyla eğlenceli bir atmosferde geçen konsere, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ve eşi Nuriş Oran’ın dansı damga vurdu. Güney Amerika müziğini Çeşme’ye taşıyan Sicimoğlu, Başkan Oran eşiyle dans ederken, Ekrem Oran’ın Çeşme’ye çok yakıştığını söyleyerek, dansından dolayı tebrik etti.

ALAÇATI OT FESTİVALİ’NE DE KATILACAK

Renkli sahne gösterilerinin sonunda sahneye çıkarak Ayhan Sicimoğlu’na çiçek takdim eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Ayhan Sicimoğlu ve ekibinin Çeşme’ye hoşluk getirdiğini söyledi. Çeşme’nin Sicimoğlu’nu çok özlediğini söyleyen Başkan Oran, Ilıca’nın Mustafa Kemal Atatürk’ü de misafir ettiğini dile getirdi. Sicimoğlu ile Alaçatı Ot Festivali’nde de birlikte olacaklarını kaydeden Başkan Oran, küçük yaşlarda Çeşme Belediye Başkanı olmak için hayaller kurduğunu ve hayalinin gerçek olduğunu, Çeşme ailesinin bir ferdi olduğu ve ilçeye hizmet ettiği için büyük gurur duyduğunu dile getirdi.