İzmir’in Seferihisar ilçesinde “Emek, Gelecek ve Zafer Kampı” yapılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve Teos Ormancı Tesisleri’nde yapılan kampa katılan Cumhuriyet Halk Partili isimler, gençlere önemli bilgiler veriyor ve tecrübelerini aktarıyor. Kampın yeni konukları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oldu.

CHP’Lİ İSİMLER GENÇLERLE BULUŞTU

160 gencin katıldığı Seferihisar kampında gençlerle buluşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, siyasi deneyimlerini gençlere anlattı. Gençlik kamplarının ve toplantıların devam edeceğini söyleyen Salıcı, gençlerin politikaya ilgi duymasının kendilerini umutlandırdığını ve politikanın içinde yer almalarının çok önemli olduğunu dile getirdi. Gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir araya gelerek örgütlenmesinin önemine değinen Salıcı, gençlerin Türkiye’ye sahip çıkmalarını beklediklerini ifade etti. Kampa katılan diğer CHP’li isimler seçim sürecinde yaşananları, parti politikalarını ve gelecek planlarını gençlerle paylaştı.

GENÇLERE İHTİYAÇ VAR

Kampı ziyaret eden isimlerden biri de Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oldu. Kampa katılan gençlere seslenen Başkan İduğ, gençlerin siyasette daha etkin olmasının önemine değindi. Türkiye’nin önemli oranda genç nüfusa sahip olduğunu ve gençlerin sorumluluk alması gerektiğini dile getiren Başkan İduğ, içinden geçtikleri sürecin tarihi bir süreç olduğunu, gençlere büyük ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Gençlik kampının 30 Temmuz Salı günü başladığı, 3 Ağustos Cumartesi günü ise sona ereceği bilgisi paylaşıldı. Kampa, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılarak gençlere deneyimlerini aktaracaklarını belirtildi.