Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de Dikili, Torbalı, Kınık, Foça, Çeşme, Karabağlar ve Bayraklı ilçe kongreleri yapıldı. 22 Aralık’ta Kemalpaşa, Gaziemir, Konak ve Menderes’te seçim yapılması için sandıkların kurulduğu kaydedildi. 24 Aralık’ta Tire’de, 25 Aralık’ta Karaburun’da ve 29 Aralık’ta da Buca’da CHP ilçe kongreleri yapılacak.

DİKİLİ, TORBALI, KINIK VE FOÇA CHP SEÇİMLERİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan Dikili ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Hasan Altıparmak tek aday olmuştu. Yapılan seçimde ilçe yöneticileri de belirlendi. Torbalı ilçesinde de mevcut ilçe başkanı olan Erol Günaydın tek aday olarak seçime katılmıştı. Torbalı’da da ilçe yöneticileri seçildi. Kınık ilçesinde İsmail Yılmaz, Bayraklı’da Pınar Susmuş, Foça’da ise Ayla Yılmaz ilçe başkanı oldu.

ÇEŞME VE KARABAĞLAR’DA BAŞKANLAR BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ilçeleri kongre seçimlerinde Çeşme’de Sait Kavasoğullar, Karabağlar’da ise Mehmet Türkbay ilçe başkanı oldu. Seçimlere Kemalpaşa, Konak, Gaziemir ve Menderes ilçeleri ile devam edilecek. Önümüzdeki hafta ise Tire, Karaburun ve Buca CHP ilçe kongreleri yapılacak.