İzmir Seferihisar’da, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın seçim değerlendirme toplantısı yapıldı. Kurul toplantısında, İzmir’de, Seferihisar’da ve ülke genelinde yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri konuşuldu. Toplantıya, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Bedri Serter ve Atila Sertel ile birlikte CHP’nin il yöneticileri ve ilçe yöneticileri de katıldı.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ilk kez Seferihisar’dan çıktığını söyledi. Seferihisar Belediye Başkanlığını da kazandıklarını dile getiren Başkan Solak, bundan dolayı gurur duyduklarını, geleceğin daha iyi olması için CHP ilçe teşkilatı ile Seferihisar Belediyesi’nin uyumlu çalışmasını sağlayacaklarını söyledi. Yerel seçimlerin masaya yatırıldığı toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Milletvekilleri de söz alarak, seçim süreci hakkında ve kazanılan belediyelerin performansları hakkında açıklamalarda bulundu.

“DOĞRU STRATEJİLERLE KAZANDIK”

CHP’li belediyelerin yol haritası ile ilgili düşüncelerin paylaşıldığı toplantıda söz alan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 10 yıldan sonra büyük başarı kazandıklarını dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in önce Seferihisar’ın, daha sonrasında ise İzmir’in kaderini değiştirdiğini söyleyen Başkan Yetişkin, 2009 yılından bu yana gelecek nesillerin gururla hatırlayacağı bir süreç geçirdiklerini ifade etti. CHP ilçe teşkilatının, yoğun seçim maratonunu doğru stratejilerle ele aldığını söyleyen Başkan Yetişkin, Seferihisar’da tüm verileri önlerine koyarak hareket ettiklerini, yeni stratejilerle mevcut oylarını daha da arttıracaklarını dile getirdi.