İzmir'in Çiğli ilçesinde Köyiçi Mahallesi 8082/1 Sokak'ta cezaevinden izinli olarak çıkan adam, boşandığı eşinin evine gitti. İzninin son gününde olan 47 yaşındaki adam, 42 yaşındaki eski eşi H.Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte adam, yanında getirdiği silahı çıkararak eski eşine ve yanında bulunan 39 yaşındaki baldızı F.A.'ya ateş etmeye başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; silah seslerini duyan çevre sakinleri, emniyet ekiplerini ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi.

Eski eşini ve baldızını yaralayan adam, evden kaçtı. Meydana gelen olay sırasında yakın bir bölgede bulunan emniyet ekipleri, silah seslerinin ardından elinde silahla koşan adamı kovalamaya başladı.

POLİS UYARI ATEŞİYLE ADAMI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

10 dakika boyunca yaşanan kovalamaca sonrası emniyet ekipleri, havaya açtığı uyarı ateşiyle birlikte adamı etkisiz hale getirdi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından baldız F.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ağır yaralı olan eski eş H.Ç. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan H.Ç. ise, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖLEN KADINLARIN İKİŞER ÇOCUĞU VARDI

İki kardeşin cansız bedenlerinin savcılık incelemesinin ardından morga kaldırılacağı belirtildi. Ölen iki kardeşin ikişer çocuğunun olduğu ifade edildi.

Emniyet ekiplerinin olayla ilgili araştırmaları sürüyor.