Star TV ekranlarının sevilen dizisi Çocuk’ta Ali Kemal Karasu kimdir? Kızım dizisinde Cemal karakterini oynayan oyuncu Serhat Teoman kimdir? Dizileri, boyu ve yaş bilgisi çok aratılan başlıklar arasında bulunuyor. İzmirli oyuncu Serhat Teoman’ın kim olduğu, yer aldığı yapımlar ve hayatına ilişkin tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

ÇOCUK DİZİSİ ALİ KEMAL KİMDİR?

Serhat Teoman’ın canlandırdığı Ali Kemal Karasu karakteri, ailenin büyük oğlu olarak dizide yer alıyor. Babası evi terk ediyor ve annesi tarafından şirketin başına geçiriliyor. Zeki, dürüst ve çalışkan olan Ali Kemal, şirketi büyüterek önemli bir konuma getiriyor. Ailesinde ve çevresinde sevilen Ali Kemal’i, sırların açığa çıkmasıyla birlikte zor günler bekliyor.

Serhat Teoman

SERHAT TEOMAN KİMDİR? YAŞI

1984 doğumlu Serhat Teoman, babasının görevli olduğu Diyarbakır’da dünyaya geldi. Serhat Teoman aslen İzmirlidir. Çocukluğu çeşitli şehirlerde geçen, Bartın ve Kayseri’nin ardından İzmir’e gelen Teoman, ortaokulu İzmir’de bitirdi. Buca Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan Serhat Teoman, burada tiyatro grubuna katılarak 2 sene tiyatro turnelerinde yer aldı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan mezun olan Teoman, yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde yaptı.

SERHAT TEOMAN’IN BOYU VE BURCU

Serhat Teoman’ın kameralar karşısında yer aldığı ilk dizi Kurşun Yarası dizisi oldu. Yüksek lisansın ardından İzmir’den İstanbul’a taşınan Serhat Teoman, Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan’la birlikte Tiyatro Kutu’yu kurarak tiyatro oyunlarında yer aldı. Daha sonra Buğra Gülsoy ile birlikte GET Yapımı kuran ve sinema ve tiyatroyla daha da yakından ilgilenen Serhat Teoman, 2006 yılında Yalancı Yarim dizisinde oynadı. Serhat Teoman’ın boyu 1.82 metre, burcu ise İkizler.

defne samyeli

SERHAT TEOMAN’IN SEVGİLİSİ KİM?

2012 yılında, Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil ve Merve Boluğur ile birlikte Kuzey Güney dizisinde rol alan Serhat Teoman, dizide Burak Çatalçalı adlı karaktere hayat verdi. Ortağı olduğu yapım şirketi ile çeşitli sinema projeleri hazırlayan, 2016 yılında Mahalle adlı sinema filminin yönetmen koltuğunda oturan, aynı zamanda filmde de oynayan Serhat Teoman’ın sevgilisi, uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu Leyla Feray’dır.

SERHAT TEOMAN DİZİLERİ

Serhat Teoman’ın rol aldığı ilk dizi 2003 yapımı Kurşun Yarası oldu. Dizide konuk oyuncu olan Teoman, 2004 yılında Avrupa yakası, 2005 Kanlı Düğün ve 2006 yılında Ahh İstanbul ile Yalancı Yarim dizilerinde rol aldı. Devam eden yıllarda Yemin, Gece Gündüz, Hepimiz Birimiz İçin, Kız Takımı, Uygun Adım Aşk, Bitmeyen Şarkı ve Gün Akşam Oldu dizilerinde oynayan Serhat Teoman, 2012 yılında Kuzey Güney dizisinde, 2013 yılında ise Bugünün Saraylısı dizisinde oynadı. 2015 yılında Acil Servis ve Acil Aşk Aranıyor dizilerinde, 2016’da Anne ve 2017’de Kaçın Kurası dizisinde rol alan Serhat Teoman, 2018 yılında dizi severler ile buluşacak Kızım dizisinde Cemal karakterini canlandırdı. Oyuncu son olarak 2019’da başlayan Çocuk dizisinde, İsmail Hacıoğlu, Nazan Kesal, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş Toplusoy ile birlikte oynuyor ve Ali Kemal Karasu karakterini canlandırıyor.

Damla Sönmez