Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’da heyecan artıyor. Bu akşam 75. Bölümü ile ekranlara gelecek Çukur dizisinde Nehir karakteri ön plana çıkmaya başlıyor. Çukur Nehir kim? Gerçek ismi ne? Karakter hangi rolde? Gibi aramaları sıkça yapan dizi takipçileri, Nehir karakteri ile ilgili tüm ayrıntıları merak ediyor. İzmirli oyuncu Hazal Subaşı’nın canlandırdığı Nehir karakterine ve oyuncu Hazal Subaşı’ya daha yakından bakacağız.

ÇUKUR'DA AZER KARACA AŞKI

ÇUKUR NEHİR KİM? GERÇEK İSMİ NE?

Çukur dizisinde Nehir karakterini canlandıran oyuncunun adı Hazal Subaşı’dır. Çukur’da Nehir’i canlandıracak olan Hazal Subaşı, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı ile aşk yaşayacak. İyi tarafta olacağa benzeyen ve şarkıcı rolünde Çukur’a dahil olan Nehir karakterini, Çukur’un önemli bir oyuncusu olarak yerini aldı.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 1996 İzmir doğumludur. Üniversiteyi İzmir’de tamamlayan, güzellik yarışmasında üçüncülük kazanan Hazal Subaşı, profesyonel olarak oyunculuk eğitimleri aldı ve Adını Sen Koy dizisinde oynadı. Halka dizisinde de Bahar karakterine hayat veren oyuncu Hazal Subaşı, 1,66 metre boyundadır.