İzmir’in Selçuk ilçesinde bu yıl “Senin Festivalin” sloganı ile 15-18 Ağustos tarihleri arasında 5.’si düzenlenen Gezgin Fest İzmir etkinlikleri Pamucak Sahili’nde start aldı. Pamucak Sahili’ne ülkenin en geniş sahnesinin kurulduğu ve Teoman’dan Boney M’ye, Kurtalan Ekspres’ten Duman’a ünü dünyaya yayılmış sanatçı ve grupların festival kapsamında sahne alacağı bilgisi paylaşıldı.

FESTİVAL 2 GÜN DAHA SÜRECEK

Selçuk, on binlerce müzikseveri Pamucak Sahili’nde ağırlıyor. Pazar gününe kadar devam edecek festivale ülkenin dört yanından gelerek katılan müzikseverler, sanatçı ve grupları izleyerek doyasıya bir festival havası yaşıyor. Pamucak Sahili’nde kamp kuran festival katılımcıları, festival boyunca devam eden tüm gösterilere katılarak Selçuk’ta muazzam bir kalabalığın oluşmasını sağladılar. 15 Ağustos Perşembe günü başlayan festivalde Haluk Levent, Melek Mosso, Şehinşah, Can Gox, Gökhan Sanlıman ve Ekin Erbil sahne alırken, 16 Ağustos Cuma programında ise Hayko Cepkin, Boney M, Redd, Oğuzhan Uğur, Necati ve Saykolar ile Hey Douglas’ın konser ve gösterileri yer alacak. 17 Ağustos Cumartesi konserlerine katılacak isimler ise, Duman, Feridun Düzağaç ve Kurtalan Ekspres gibi tanınmış sanatçı ve gruplar olacak. 18 Ağustos Pazar günü Pamucak Sahili’nde sona erecek Gezgin Fest İzmir’de, Teoman, Can Bonomo, Ceza ve Aylin Aslım gibi gençlerin çok sevdiği sanatçılar sahne alarak festivalin son konser etkinliklerine imza atacak.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FESTİVALİ

Festival’e katılarak gençlerle birlikte konser coşkusunu yaşayan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ülkenin en büyük festivaline ev sahipliği yaptıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Festivale katılan gençlere ‘iyi ki geldiniz’ diyen Başkan Sengel, Efes Selçuk’a insan selinin aktığını ve Gezgin Fest İzmir’in Selçuk’un tanıtımı için çok önemli olduğunu söyledi. Selçuk’ta düzenlenecek festival ve etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Başkan Sengel, ilçenin kültür sanat faaliyetlerinin en önemli duraklarından biri olacağını ve festivale katılanların ilçeye ulaşımının çok kolay olduğunu kaydetti.