Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Başkanı Mustafa Aslan gündemdeki İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, artık ekonomiye, büyümeye, istihdama ve üretmeye yönelme vakti olduğunu söyledi.

EGİAD BAŞKANI MUSTAFA ASLAN'DAN EKONOMİ VURGUSU

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Başkanı Mustafa Aslan, 2019 yılının şu ana kadar olan kısmında gündemin seçime odaklı olduğunu, tekrarlanan seçimle birlikte daha fazla zaman ve enerjinin harcandığını söyledi. İstanbul seçimlerinin geride kaldığını ifade eden Aslan, sıranın tamamen ekonomiye, büyümeye, istihdama ve üretmeye istikrarlı şekilde yönelme vakti olduğunu söyledi.

EGİAD BAŞKANI ASLAN: SEÇİMLERE GENÇLERİN OYLARI BÜYÜK KATKI SAĞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nu kutladığını söyleyen Başkan Mustafa Aslan, İmamoğlu’nu ilk kutlayan Binali Yıldırım’ın da demokratik yaklaşımını değerli bulduklarını söyledi. Seçimlere özellikle gençlerin oylarının büyük katkı sağladığının bilincinde olduklarını ifade eden Aslan, genç iş insanlarına yönelik bir iş örgütü olarak, genç neslin sandığa gitme oranının Avrupa’ya göre çok yüksek oranda olmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi. Aslan, EGİAD olarak Türkiye’nin kalkınması için her zaman hazır olduklarını ve tüm güçleriyle çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyledi.