İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Fuarı'nın açılışı için İzmir'e geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte İzmir'e gelen İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret etti. Yenikapı'ya sıralanan araçlarla ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu, israfın boyutunu topluma anlatmak istediklerini, bu olayın siyasi bir olay olmadığını kaydetti. Ekonomik sıkıntıların olduğu dönemde bu olayın lokomotif olması gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, bunu ilk olarak merkez hükümetin alkışlaması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, konuyla ilgili detaylı bilgiyi Pazar günü vereceğini kaydetti.

Ekrem İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum

KAFTANCIOĞLU'NA VERİLEN CEZA

Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili de konuşan İmamoğlu, Türkiye'de adalet duygusunun daha çok hissedilmesi gerektiğini ve Türk hukukuna güvendiğini ancak kararın üzücü olduğunu ifade etti.  Gençlerin terörün kıskacına girmemeleri için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, demokrasinin güçlenmesiyle birlikte terörün güç kaybedeceğini ve bertaraf edileceğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum

"POLEMİKLERLE İLGİLENMİYORUM"

Ekrem İmamoğlu'na, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesine kayyum atanıp atanmayacağıyla ilgili pazar günü konuşacağını söylediği hatırlatıldı. İmamoğlu, bu konuyla ilgili polemiklerle ilgilenmediğini ve projeleriyle konuşacaklarını belirtti. Başkan İmamoğlu, şu an savunduğu şeyleri 5 yıl sonra da savunacağını belirtti.

Ekrem İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum

İmamoğlu, İzmir'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek sözlerini "İzmir'deyim, coşmak istiyorum." sözleriyle tamamladı.

Ekrem İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum
Ekrem İmamoğlu: İzmir'deyim, coşmak istiyorum