1985 İzmir doğumlu oyuncu Elçin Sangu’nun İzmir’in Kızları müzikalinde rol alacağı bilgisi paylaşıldı. Müzikalde başka hangi oyuncuların yer alacağı konusunda henüz bir netlik yok.

İZMİRLİ ELÇİN SANGU İZMİR’İN KIZLARI’NI OYNAYACAK

Kiralık Aşk, Yaşamayanlar ve Çarpışma dizileri ile adından sıkça söz ettiren ve yer aldığı yapımlarda Kıvanç Tatlıtuğ gibi önemli oyuncularla başrolü paylaşan oyuncu Elçin Sangu’nun yeni projesi belli oldu. Oyuncu Elçin Sangu, İzmirli sanatçı Sezen Aksu’nun şarkılarından ilham alınarak hazırlanan İzmir’in Kızları adlı müzikal projede oynayacak. Projenin Most Production tarafından hayata geçeceği ve Aralık ayında seyirciyle buluşacağı belirtiliyor. İzmir’in Kızları projesini Gaye Cankaya yönetecek. Elçin Sangu ile birlikte rol alacak oyunculara dair bir bilgi ise paylaşılmadı. Elçin Sangu adının müzikalde yer alacak olmasının en önemli sebepleri arasında ise sesinin güzel olması ve opera bölümü mezunu olması gösteriliyor.

Elçin Sangu

ELÇİN SANGU'NUN HAYATI

Elçin Sangu 1985 İzmir doğumlu. Çerkez kökenli Sangu, Mersin Üniversitesi’nde Opera Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra özel bir üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören sanatçı, 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde rol aldı. Daha sonra yine önemli yapımlarda önemli roller üstlenen oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisi ile kendisine önemli bir hayran kitlesi oluşturdu ve pek çok televizyon ödülünün sahibi oldu. Çeşitli reklam projelerinin de ekran yüzü olan ve son olarak Çarpışma dizisinde Zeynep karakterini oynayan Elçin Sangu, 1.74 boyunda ve 60 kilo.