İzmir’in Bornova ilçesinde Bornova Belediye Başkanlığı için yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı olan Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Reşat Gençtürk, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u makamında ziyaret etti. Seçimin adil geçtiğini söyleyen Gençtürk, Başkan İduğ’a başarı dileklerini iletti.

SEÇİM SÜRECİ SORUNSUZ GEÇTİ

31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Bornova’da aday gösterdiği Reşat Gençtürk, aynı zamanda Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürütüyor. Esnaf odası üyeleri ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret eden Gençtürk, Bornova’da yapılan seçim yarışının adaletli bir şekilde neticeye ulaştığını ve Bornovalıların iradesinin ortaya çıktığını ifade etti. Yerel seçim sürecinde tarafların birbirini kırmadığını, adayların birbiri hakkında kötü sözler söylemediğini ve yanlış eylemlerde bulunmadığını söyleyen Gençtürk, örneğine az rastlanan bir seçim süreci yaşadıklarını dile getirdi. Başkan Mustafa İduğ’un, Bornova halkının iradesi ile tüm Bornovalıların başkanı olduğunu söyleyen Gençtürk, Çamdibi esnafını temsilen ziyaretin gerçekleştiğini, Bornova adına yapılacak hizmetlerde üzerlerine düşen ne varsa yapmak istediklerini ifade etti.

BAŞKAN İDUĞ MEMNUN OLDU

Reşat Gençtürk ve esnaf odası üyelerinin güzel sözleri için memnun olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın geleceği adına birlikte çalışmak için istekli olduklarını vurguladı. Bornova için çalıştıklarını ve vatandaşların beklentilerinin karşılanmasının en doğru yönetim şekli olduğunu ifade eden Başkan İduğ, Gençtürk ve esnaf odası üyelerinin Bornova adına beklediği projeler varsa, bu projeleri gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Önceliklerin belirlenmesi ve buna göre projelerin hayata geçmesi için isteklerin kendilerine bildirilmesini isteyen Başkan İduğ, Bornova’yı kalkındıracak projelerini de ziyaretçilerle paylaştı.