İzmir’in kalbinde yapılan ve Kordon’un hemen yanı başında yer alan Evora İzmir, harika konumu, her ayrıntısı düşünülmüş projesi ve sosyal alanları ile İzmir’in yeni çekim merkezi olacak. Evora İzmir konut fiyatları fiyat listesi nedir? İzmir Alsancak Emlak Konut Projesi Evora İzmir nerede? Soruları yanıt buldu. Evora İzmir’de kültür sanat merkezinden açık alanlara, lüks otel farkı ile hizmet sunulacak konseptinden sayısız ayrıcalığa yer veriliyor. Sanat atölyelerinde organizasyonlara ev sahipliği yapılacak ve 500 kişilik balo salonu ile 485 kişilik konferans salonu da Evora İzmir’de yer alacak. Toplam 7 yüksek bloktan oluşan ve 1+1’den 6+1’e kadar daire seçenekleri olan Evora İzmir’de herkes için uygun bir alternatif yer alıyor. 1057 konut, 35 dükkan, 5 kültür alanı ve 1 otelin yer alacağı, 41 ticari alanın olacağı Evora İzmir’de konutların 3,12 metrelik tavan yüksekliği evlere ferahlık katacak. Evora İzmir fiyatları ve yeri ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

EVORA İZMİR KONUT FİYATLARI FİYAT LİSTESİ

Evora İzmir konut fiyatları 2020 fiyat listesi ortaya çıktı. Evora İzmir’de 1+1 daireler 716 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Evora İzmir’de 2+1 daireler ise 972 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Evora İzmir’de havuzun da içinde yer aldığı 940 metrekarelik açık sosyal alan yer alacak. Hamamdan saunaya, buhar odasından spor salonuna, kapalı yüzme havuzundan oyun alanlarına tüm ayrıntılar düşünülmüş.

İZMİR ALSANCAK EMLAK KONUT PROJESİ EVORA İZMİR NEREDE?

İzmir Alsancak emlak konut projesi olan Evora İzmir Konak Umurbey Mahallesi’nde yapılıyor. Evora İzmir Alsancak Stadı’nın yanında, Kordon’un yanı başına, Konak Meydan’ına 5 dakika uzaklıkta, tramvaya 2 dakika mesafede ve havalimanına 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Evora İzmir’in satış ofisi ise Umurbey Mahallesi 1497 Sokak’ta yer alıyor.