18 Ekim Cuma günü, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde açılan ve şehrin yeni alışveriş merkezleri arasında yer alan Hilltown Karşıyaka AVM’de ücretsiz konserler devam ediyor. Haluk Levent konseri ile başlayan etkinliklerde 26 Ekim’de Edis konseri, 27 Ekim’de ise Fatih Erkoç konser etkinliği var.

FATİH ERKOÇ İZMİR KONSER ETKİNLİĞİ

Usta yorumcu Fatih Erkoç, en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. Hilltown Karşıyaka AVM’de yapılacak etkinlikte İzmirli hayranları ile buluşacak sanatçı, unutulmaz bir müzik ziyafetine imza atacak. 27 Ekim Pazar günü, saat 20.00’de başlayacak Fatih Erkoç konserine tüm İzmirliler davetli. Hilltown Karşıyaka AVM’de konser ve etkinlikler için bir alan bulunuyor. Seçkin mağazaların ve kafe-restoranların yer aldığı Hilltown’da, 7 sinema salonu ve 2.750 araçlık otopark ile çocuk oyun parkı da var.

HİLLTOWN KARŞIYAKA AVM NEREDE?

  • Adres: Yalı Mahallesi, 6522 Sokak, No: 3 Karşıyaka / İzmir
  • Telefon Numarası (Müşteri Hattı): (0850) 207 57 67 / Whatsapp: (0530) 105 57 67
  • Ulaşım Bilgileri: Hilltown Karşıyaka AVM’ye Mavişehir durağından ücretsiz müşteri servis araçları gidiyor. Karşıyaka – Mavişehir hattında çalışan ESHOT otobüsleri ve Karşıyaka – Şemikler güzergâhında çalışan minibüsler de Hilltown’dan geçiyor.