Teknik Direktör Tamer Tuna, Göztepe’den istifa ettiği ettiğini açıklamıştı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni teknik direktör aradıklarını kaydetti. Tuna’nın kendi isteğiyle istifa ettiğini kaydeden Başkan Sepil, kendilerinin de bu istifayı kabul ettiğini dile getirdi.

SEPİL UYARDI, TUNA İSTİFA ETTİ

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından yapılan açıklamada, Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollarının ayrıldığı, Tuna’nın kendi isteği ile istifa ettiği kaydedildi. Kasımpaşa maçının ardından verdiği bir demeçten dolayı Tuna’nın rahatsız olduğunu, konuyla ilgili Tuna ile görüştüğünü ve kötü maçın sorumlusunun sadece Tuna olmadığını, futbolculara, hakeme ve teknik kadroya yönelik açıklama yaptığını kaydeden Başkan Sepil, bu demecinin Göztepe Spor Kulübü Başkanı’nın görevi olduğuna inandığını söyledi. 9 maçlık süreçte puan ve oyun olarak beklentilerin altında kaldıklarını, zor bir maç trafiğine girdiklerini kaydeden Başkan Sepil, genel bir uyarı yaptığını, Teknik Direktör Tamer Tuna’nın ise istifa ettiğini, kendilerinin de istifayı kabul ettiğini dile getirdi.

TUNA BEKLENTİLERİ KARŞILAMADI

Göztepe Spor Kulübü’ne gelen tüm teknik adamların koşarak ve gönülden isteyerek geldiğini kaydeden Başkan Mehmet Sepil, Tamer Tuna’nın da aynı şekilde geldiğini, Avrupa kupalarına gidebilecek bir ekip kuracağımızı söylediğini, ancak beklentilerin de karşılanmadığını söyledi. Trabzonspor maçına antrenör Suat Arıcan ile çıkacaklarını söyleyen Başkan Sepil, yeni teknik direktör aramaya devam ettiklerini, Göztepe ile çalışmak isteyen yerli ve yabancı bir çok ismin temas kurduğunu, kısa süre içinde bir anlaşma imzalamak istediklerini dile getirdi.