İzmir takımı Göztepe’de teknik direktör Tamer Tuna istifa etti ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, istifayı kabul ettiklerini dile getirdi. Göztepe Spor Kulübü teknik direktör İlhan Palut ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İlhan Palut kimdir? Nereli? Soruları, sporseverlerin ve Göztepe taraftarının merak ettiği başlıklar arasında yer aldı. Göztepe’nin yeni teknik direktörünün kim olduğunu ve daha önce neler yaptığını haberimizde yanıtlıyoruz.

İLHAN PALUT KİMDİR? NERELİ?

1976 Hatay Reyhanlı doğumlu İlhan Palut’un futbol kariyeri 1997’de Hatayspor’da başladı. Adana Demirspor’a 2004 yılında transfer olan İlhan Palut, 2006 yılında doğduğu şehre ve Hatayspor’a geri döndü. 2007 yılında Çorumspor’a transfer olan, 2009’da yeniden hatayspor’a dönen İlhan Palut, aynı yıl içinde jübile yaparak futbol oynamayı bıraktı.

GÖZTEPE TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDU

Antrenörlük konusunda kendisini geliştiren İlhan Palut, Kırıkhanspor’da ilk görevine başladı. Hatayspor altyapı takımının 2012 yılında antrenörü olan Palut, daha sonra Ümraniyespor’da antrenörlük, Hatayspor’da sportif direktörlük ve 2017 itibari ile teknik direktörlük yaptı. İlhan Palut Göztepe ile 3 yıllık anlaşmaya vararak, 2019 Kasım’ında Göztepe teknik direktörü oldu.