İzmir ekibi Göztepe Spor Toto Süper Lig’e kötü bir başlangıç yaptı. 3 maç oynayan ve 1 puanı olan Göztepe Çaykur Rizespor’la karşılaşacak. Karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, kadroya aldıkları yeni oyuncularla önemli bir sayfa açacaklarını ve başarılı bir lig geçireceklerini dile getirdi.

GÖZTEPE, ÇAYKUR RİZESPOR İLE KARŞILAŞACAK

Göztepe’de yeni maç hazırlıkları sürüyor. 3 maç oynayan ve bunlardan 1 puan alan Göztepe, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Tamer Tuna açıklamalarda bulundu. Süper Lig’e planladıkları gibi başlayamadıklarını kaydeden Tuna, ligin ilk 3 haftasının istediklerini gibi gitmediğini, değiştirmek istedikleri şeyleri değiştiremediklerini ve Denizlispor maçında iyi bir futbol sergilediklerini ancak golü bulamadıklarını dile getirdi.

Göztepe Tame Tuna

TAMER TUNA’DAN GÖZTEPE DEĞERLENDİRMESİ

Yeni transferlerin ardından yeni oyun planları kurduklarını ve milli aranın olmasının kendileri için önemli bir avantaj olduğunu kaydeden Tuna, sarı-kırmızılılara yeni katılan oyuncularla beraber farklı saha içi organizasyonları gerçekleştirebileceklerini söyledi. Sabır ve inatla çalışmayı sürdüreceklerini söyleyen Teknik Direktör Tamer Tuna, son maçı da değerlendirerek, ortaya iyi bir futbol konulsa da, maç kazanılamadığı için oynadıkları oyunun görünmediğini, bundan dolayı da değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Göztepe Tame Tuna

YENİ OYUNCULARLA YENİ OYUN

Futbol adına farklı şeyler ortaya koyacaklarını, milli arayla birlikte yeni hedefler belirlemek için 4 haftaları olduğunu kaydeden Tuna, sahaya daha iyi bir futbolla çıkacaklarını, Soner, Mossoro, Napoleoni ve Atınç’ın takıma dâhil olmasının karşılığını alacaklarını söyledi. Göztepe’nin Urla’daki idmanına Göztepe Bornova Spor Okulları öğrencileri de katıldı. İdmanı ziyaret eden öğrenciler, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.