Haluk Levent İzmir Gaziemir konseri için geri sayım başladı! Sosyal yardım projeleri ile milyonlarca kişinin gönlünü fetheden ünlü sanatçı Haluk Levent, İzmir'in Gaziemir ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında sahneye çıkacak. İzmir'de son olarak İzmir Fuarı açıldığı dönemde konser veren Haluk Levent, bu kez Gaziemirlileri coşturacak. Haluk Levent Gaziemir konseriyle ilgili tüm detaylar da belli oldu. Gaziemir Belediyesinden yapılan açıklamada kortej yürüyüşünün ardından konserin başlayacağı ifade edildi. Peki Haluk Levent İzmir Gaziemir konseri ne zaman başlayacak? Cevabı haberimizde...

HALUK LEVENT 29 EKİM İZMİR GAZİEMİR KONSERİ

Gaziemir Belediyesinden yapılan duyuruda Cumhuriyet Korteji'nin saat 18.30'da A.Arda Meydanı'nda başlayacağı ve Gaziemir Festival Alanı'nda sona ereceği belirtildi. Saat 20.30'da ise Haluk Levent'in sahneye çıkacağı ifade edildi. Gaziemir Belediyesi, kutlama programına bütün vatandaşları davet ederek coşkuya ortak olmalarını istedi.

Haluk Levent, kısa süre önce de kanserle mücadele eden genç için Kordon'da gitar çalıp şarkı söylemiş, bu hareketiyle milyonlarca kişinin beğenisini kazanmıştı. AHBAP Platformu'nun kurucusu olan Haluk Levent, yardıma ihtiyacı olan binlerce kişiye de el uzatmaya devam ediyor.