Hangout İzmir konserleri 9 Kasım Cumartesi günü Mehmet Erdem konseri ile devam edecek. Bornova Hangout cure ve live sahnelerinde gerçekleşen Hangout Performance Hall İzmir konserlerinde önümüzdeki haftalarda Ceg / Khontkar, Mirkelam, Yüksek Sadakat ve Göksel de sahne alarak İzmirli hayranları ile buluşacak. Hangout Psm Mehmet Erdem konserinin bilet fiyatları tüm ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

HANGOUT İZMİR'DE MEHMET ERDEM

Hangout Performance Hall İzmir Kasım ayı konserlerinde sanatçı Mehmet Erdem İzmirli hayranları ile buluşacak. 9 Kasım’da, saat 22.30’da başlayacak konser etkinliği İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Hangout Psm sahnesinde gerçekleşecek. Kapı açılış saatinin 20.30, Mehmet Erdem konseri başlama saatinin ise 22.30 olduğu etkinliğin bilet giriş fiyatı ise 50,00 TL olarak satışa sunuldu. 18 yaş sınırının olduğu konser etkinliği ayakta izlenebilecek.

HANGOUT PERFORMANCE HALL NEREDE?

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan Hangout Performance Hall Cure ve Live sahneleri, Kazımdirik Mahallesi, Üniversite Caddesi, No: 92, Sanayi Metro Durağı, Bornova adresinde bulunuyor. Mehmet Erdem Konser etkinliği 22.30’da başlayacak ve sık sık İzmir’e gelen sanatçı, en güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.