Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden derlenen verilerle, İzmir hava durumu, İstanbul hava durumu ve Ankara hava durumu ile birlikte, Türkiye’deki tüm bölgelerin hava tahmin raporlarına dair son güncel veriler elimize ulaştı. Meteoroloji verilerinde bugün Karadeniz bölgesindeki bazı illerde ve Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay ve Osmaniye’nin güney bölgesinde gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava görülecek. Tüm yurtta hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek ve rüzgar kuzey kuzeydoğu yönlerinden esecek.

BUGÜN BÖLGELERDE HAVA DURUMU

EGE BÖLGESİ

Ege bölgesinde hava az bulutlu ve açık görünüyor. Sabah saatlerinde görülen pus ve sis öğlene doğru dağıldı. Ortalama sıcaklık değerleri ise 26 °C olacak.

MARMARA BÖLGESİ

Marmara bölgesinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Sıcaklık değerleri 22 °C ile 25 derece arasında değişecek.

AKDENİZ BÖLGESİ

Akdeniz bölgesinin geneli parçalı bulutlu olacak. Doğu Akdeniz illerinde ise çok bulutlu ve öğle saatlerinde Hatay ve Osmaniye kesimlerinde sağanak yağmur yağacak. Rüzgârın ise saatte 30-50 km hızla, kuvvetli doğu ve güneydoğudan kuvvetli esmesi bekleniyor. Akdeniz illerinde hava sıcaklığı 25 °C ile 30 °C arasında değişkenlikler gösterecek.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

İç Anadolu’da bugün hava durumu (24 Ekim 2019), parçalı ve yer yer çok bulutlu görülüyor. Erken saatlerde görülen sis, öğlene kadar açılıyor. Hava sıcaklıkları ortalama 23 °C olacak.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Bölgede yağış bekleniyor. Hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun ve Rize çevrelerine sağanak yağmur bekleniyor.

İZMİR HAVA DURUMU

  • 24 Ekim (Bugün): hava açık ve 20 °C
  • 25 Ekim (Cuma): az bulutlu, 15°C ila 25°C
  • 26 Ekim (Cumartesi): az bulutlu, 14°C ila 25°C
  • 27 Ekim (Pazar): Az bulutlu, 14°C ila 24°C

DİĞER TÜM İLLER VE İLÇELER İÇİN TIKLAYINIZ