Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminlerini paylaştı. Türkiye’nin kuzeyinde ve doğusunda yer alan şehirlerde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hâkim olacağı kaydedildi. Doğu Karadeniz’de yer alan şehirlerin kıyıları, Doğu Anadolu bölgesinin güney doğusu ile Ordu, Van ve Samsun’un doğu ilçelerinde sağanak yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer tüm bölge ve şehirlerde ise az bulutlu ve açık bir hava hâkim olacak. Meteoroloji, Marmara bölgesi, İç Ege ve İç Anadolu bölgesi ile Batı Karadeniz’in iç bölümlerde yer yer pusun ve sisin olacağı bilgisini paylaştı. İzmir hava durumunda az bulutlu ve açık bir hava var, İzmir 26 °C olacak. İstanbul hava durumu raporunda parçalı bulutlu bir hava görünüyor.

  • Genel hava durumu: Hava durumu mevsim normallerinde seyredecek.
  • Rüzgarın durumu: Kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, ara sıra ise orta kuvvette esecek.
  • Hava durumu uyarısı: Meteoroloji güncel bir uyarı yapmadı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

EGE BÖLGESİ: Ege bölgesinin genelinde bugün az bulutlu ve açık bir hava var. İzmir ve Manisa’da hava sıcaklığı 26 °C olacak. Bu illerimizde hava az bulutlu ve açık. Denizli 27 °C, Muğla ise 24 °C olacak.

MARMARA BÖLGESİ: Marmara bölgesinde bugün (23 Ekim Çarşamba) hava durumu parçalı bulutlu geçecek. Bursa ve Edirne 24 °C, İstanbul ve Kocaeli 22 °C olacak.

AKDENİZ BÖLGESİ: Akdeniz bölgesi hava geneli bugün parçalı ve az bulutlu. Doğu Akdeniz’de ise çok bulutlu bir hava görünüyor. Adana ve Mersin 30 °C, Hatay 25 °C ve Antalya 29 °C olacak.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: İç Anadolu’da hava durumu parçalı ve çok bulutlu bir hava görünüyor. Ankara ve Eskişehir 22 °C olacak. Sivas 21 °C, Konya ise 19 °C ve parçalı bulutlu olacak.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Batı Karadeniz illerinde bugün parçalı bulutlu bir hava görünüyor. Bolu ve Düzce 22 °C, Kastamonu 21 °C ve Zonguldak 19 °C olacak.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Orta ve Doğu Karadeniz illerinde bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Ayrıca Ordu ile Samsun’un doğu ilçelerinde sağanak yağış görülecek. Samsun ve Tokat 21 °C, Amasya 22 °C ve Trabzon 20 °C olacak. Trabzon’da ara ara sağanak yağışın görüleceği kaydediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Doğu Anadolu bölgesinde bulunan illerimizde, parçalı ve çok bulutlu bir hava görünüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Bu bölgemizde de parçalı ve çok bulutlu bir hava olacağı meteoroloji uzmanları tarafından kaydedildi.

İZMİR HAVA DURUMU BUGÜN

İzmir hava durumunda bugün Çeşme, Ödemiş, Kemalpaşa ve Karşıyaka ilçelerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. İzmir genelinde ortalama sıcaklıklar 25 °C hissedilecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU BUGÜN

İstanbul’da bugün parçalı bir hava görünüyor. Yağmur riskinin olmadığı meteoroloji uzmanları tarafından kaydedildi. İstanbul ilçelerinde ortalama hava sıcaklığı 22 °C olacak.

ANKARA HAVA DURUMU BUGÜN

Ankara’da bugün parçalı ve az bulutlu bir hava görünüyor. Yağmur riskinin olmadığı Ankara’da, ortalama sıcaklıklar 20 ile 23 °C arasında değişecek.