Haybeden Gerçeküstü Aşk tiyatro oyunu İzmir Torbalı’da İzmirli tiyatro severler ile buluştu. Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ’ın başrollerini paylaştığı tiyatro oyunu uzun yıllar sahnelenmiş ve tiyatro severler tarafından çok sevilmişti. Elif Özdemir ve Meriç Kırık tarafından yeniden yorumlanan Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunu, İzmir’in Torbalı ilçesinde sahnelendi. Torbalı Belediyesi tarafından ücretsiz organize ile seyirci ile buluşan oyun, İzmirli tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı.

HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK ÇOK SEVİLDİ

Elif Özdemir ve Meriç Kırık, oyunculukları ile izleyicilerden tam not aldı. İzmirli tiyatro severlerin alkışlarla izlediği Haybeden Gerçeküstü Aşk, büyük beğeni topladı. Torbalı Belediyesi tarafından organize edilen ücretsiz tiyatro gösterimlerinin devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

TORBALI’DA ETKİNLİKLER SÜRECEK

Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatı ile kültür, sanat ve spor etkinliklerine hız verdiklerini kaydetti. Haybeden Gerçeküstü Aşk tiyatro oyununu tiyatro severler ile buluşturduklarını söyleyen Tekin, benzer oyunların ve organizasyonların Torbalı’da devam edeceğini dile getirdi.