Son dönemde ismi Çukur dizisiyle anılan Hazal Subaşı, en çok aranan oyunculardan biri haline geldi. Hazal Subaşı'nın kariyerini merak eden internet kullanıcıları, İzmir doğumlu oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırmaya başladı. Peki Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı'nın boyu, dizileri ve yaşı kaçtır? Cevaplar haberimizde...

İzmirli oyuncu Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı boyu, dizileri, yaşı

HAZAL SUBAŞI KİMDİR, YAŞI

Elidor Miss Turkey güzellerinden Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Boğa burcudur. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyarak lisansını tamamlamıştır.

HAZAL SUBAŞI DİZİLERİ

2015 yılında Elidor Miss Turkey yarışmasına katılmış ve yarışmayı 3.lükle bitirmiştir. Yarışmanın ardından aslında böyle bir dereceyi beklemediğini, bazı fiziksel özelliklerinin standartların altında kalmasından dolayı endişe duyduğunu belirten açıklamalarda bulunmuş, 3. olmanın onu çok mutlu ettiğini söylemiştir. Oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmek için üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul’a taşınmış ve 2016 yılında yayın hayatına başlayan Adını Sen Koy dizisinde Zehra karakterine hayat vermiştir. Hazal Subaşı, daha sonra Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. Hazal Subaşı'nın ismi son dönemde Çukur dizisi ile geçiyor.

İzmirli oyuncu Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı boyu, dizileri, yaşı

HAZAL SUBAŞI BOYU KİLOSU

Adını Sen Koy dizisindeki rol arkadaşı Erkan Meriç ile birlikteliği sürmektedir. 1.67 cm boyundadır. 52 kilodur.

damla sönmez aslen nereli evli mi boyu kaç