Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncusu Hilal Altınbilek kimdir? sorusu, son günlerde sıkça soruluyor. Ünlü oyuncunun nereli olduğu, boyu, yaşı, oynadığı diziler ve estetiksiz hali merak ediliyor. İzmirli olan Hilal Altınbilek’in eski ve makyajsız hali, hayatı ve yer aldığı yapımlar içeriğimizde cevap buluyor.

ÜNLÜ OYUNCU İZMİR’DE DOĞDU

Hilal Altınbilek 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluk yaşlarında tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Altınbilek, ilkokulun ardından tiyatro eğitimlerine başladı ve ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimlerine katıldı.

Hilal Altınbilek

YER ALDIĞI İLK YAPIM: DERİN SULAR

Farklı tiyatro eğitimleri ile kendisini geliştiren oyuncu, Çağdaş drama topluluğundan da eğitim aldı. Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken Hilal Altınbilek, 2011 yılında Derin Sular dizisinde başrol oynadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’DA ROL ALIYOR

Oyunculuk yeteneğini Derin Sular dizisinde daha da geliştiren Hilal Altınbilek, daha sonra Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat verdi. 28 yaşındaki ünlü oyuncu, sonraki yıllarda önemli diziler ve Çocuklar Sana Emanet adlı sinema filminde başrol oynadı. Hilal Altınbilek son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırıyor. 1,68 metre boyu olan ünlü oyuncu Kova burcu.

HİLAL ALTINBİLEK ESTETİK YAPTIRDI MI?

Hilal Altınbilek’in çok fazla estetik yaptırdığı yönünde iddialar var. Ünlü oyuncunun çenesinde ve burnunda estetik olduğu iddia ediliyor. Ayrıca dişlerini yaptırdığı ve elmacık kemiklerinin belirginleşmesi için de operasyon geçirdiği konuşuluyor. Hilal Altınbilek’in ayrıca dudaklarında da dolgu olduğu iddia ediliyor.

Hilal Altınbilek

HİLAL ALTINBİLEK DİZİLERİ

  • 2011 - Derin Sular
  • 2013 - Karagül
  • 2016 - Hayatımın Aşkı
  • 2018 - Bir Zamanlar Çukurova

defne samyeli burcu ne, oynadığı diziler