İzmir’de doğan oyuncu Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Melike İpek Yalova gibi usta isimlerle birlikte rol alıyor. Dizide Züleyha karakterini canlandıran oyuncu, dizinin yayınlanan son bölümü ile dizi severleri ekran başına kilitledi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ

Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü yine çok konuşuldu. Masumiyetini kanıtlamaya çalışan Züleyha (Hilal Altınbilek), diğer taraftan da Hünkar’a (Vahide Perçin) kaçacağını söyleyerek korkutmaya devam eder. Çiftlikte meydana gelen bir olaydan dolayı da yine herkes Züleyha’yı işaret etmeye başlar. Usta oyuncuyu Bir Zamanlar Çukurova’da zor günler bekliyor.

Hilal Altınbilek

HİLAL ALTINBİLEK’İN POZU

Sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam eden Hilal Altınbilek’in adı Çukur dizisi oyuncusu Kubilay Aka ile anılıyor. İkilinin aşklarını gizlice yaşadığı ve görüntü vermek istemediği konuşuluyor. Instagram pozlarıyla adından söz ettiren İzmirli oyuncu, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin dekolteli ve mini elbiseli pozunu sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun fotoğrafını 65 bin kişi beğendi.