İzmir’in Kınık ilçesinde 1958 yılında doğan sanatçı Hüsnü Arkan, konser etkinliği için İzmir’e geliyor. Sanatçı, en sevilen şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirecek.

HÜSNÜ ARKAN KONSERİ FİYATI

Hüsnü Arkan konseri, 25 Eylül 2019 Çarşamba günü, saat 20.30’da, Karşıyaka ilçesinde bulunan Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak. Hüsnü Arkan konser biletleri 2 ayrı kategoride satışa sunuldu. 2. Kategori biletlerin fiyatı 40 TL olurken, 1. Kategori biletlerin fiyatı 54 TL olarak satışa sunuldu. Modern zamanların ozanı olarak anılan ve her biri dillere pelesenk olan şarkıların sahibi olan Hüsnü Arkan, ülkenin özgün yorumcuları arasında yer alıyor. İzmir’in kültür sanat mekanları arasında yer alan Suat Taşer Sahnesi’nde sahne alacak sanatçı, İzmirlilere en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Hüsnü Arkan

HÜSNÜ ARKAN KİMDİR?

1958 İzmir Kınık doğumlu Hüsnü Arkan, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun oldu. Edebiyatla ve müzikle yakın bağ kuran sanatçı, 1985 yılında gittiği Amsterdam’da müzik grubu kurdu ve Avrupa’nın farklı kentlerinde konserler verdi. İlk albümünü 1991 yılında yayınlayan sanatçı, 1993 yılında Ezginin Günlü grubuna katıldı. Uzun yıllar söz ve müziği kendisine ait olan şarkıları Ezginin Günlüğü albümlerinde yayınlayan sanatçının yayımlanmış romanları ve şiir kitabı da bulunuyor. 2010 yılında Ezginin Günlüğü’nden ayrılan Hüsnü Arkan, 2011’de ikinci solo albümünü yayınladı. Hüsnü Arkan’ın ‘Hoşgeldin’ ve ‘Fikrim Yok’ gibi son zamanlarda sıkça söylenen şarkıları bulunuyor.

Hüsnü Arkan

HÜSNÜ ARKAN KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser adı: Hüsnü Arkan İzmir Konseri
  • Konser tarihi ve saati: 25 Eylül 2019 Çarşamba / 20.30
  • Konser yeri: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu / Hasan Ali Yücel Bulvarı / Karşıyaka