İzmir’in Tire ilçesine bağlı Peşrefli Köyü’nde çiftçilikle uğraşan 75 yaşındaki İbrahim Ünver, tedavi giderleri için büyükbaş hayvanlarından biri sattı. Parayı cebine koyan Ünver, Tire çarşısında gezerken cebindeki 2 bin lirayı düşürdü. Parasını düşürdüğünü fark eden İbrahim Ünver oğlu Ömer Ünver’i arayarak durumu anlattı. Ömer Ünver ise babasının kaybettiği 2 bin lirayı çarşı bölgesinde aradı ancak bulamadı. Yerel basına başvuran Ünver, olayın sosyal medyada duyulmasını sağladı.

2 BİN LİRAYI AHMET TABARU BULDU

Tire Fevzipaşa Caddesi’nde tuvalet işletmeciliği yapan 70 yaşındaki Ahmet Tabaru, işlettiği tuvaletin önünde 2 bin lirayı buldu. Paranın sahibini arayan Tabaru, sosyal medya paylaşımını gördü ve paylaşımdaki numarayla irtibat kurarak İbrahim Ünver’in oğlu Ömer Ünver ile buluştu ve yolda bulduğu 2 bin lirayı teslim etti.

İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIK

Her yeri aradıklarını ancak parayı bulamadıklarını, umutlarını kaybetmek üzere olduklarını söyleyen Ömer Ünver, tam paradan umudu kestikleri anca Ahmet Tabaru’nun kendilerini aradığını ve parayı teslim aldıklarını söyledi. Mutlu olduklarını kaydeden Ünver, insanlığın ölmediğini bir kez daha anladıklarını, bu olayın herkese örnek olmasını istediklerini söyleyerek Ahmet Tabaru’ya teşekkür etti.