Geçtiğimiz günlerde birkaç kez rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Devlet Bahçeli, Pazartesi günü itibarıyla tekrar görevine başladı. Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy atan vatandaşlar, Bahçeli'nin görevine dönüşü nedeniyle mutluluklarını dile getirirken İzmir'de İyi Parti Buca İlçe Başkanlığının paylaşımı tepki topladı.

İyi Parti Buca İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Devlet Bahçeli hakkında "3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış" yazdı. Bu mesajın ardından ilçe başkanlığına tepki yağdı. Vatandaşlar İyi Parti'nin bu mesajı silmesini isterken kısa süre sonra paylaşım silinerek özür mesajı yayınlandı.

İyi Parti'den skandal Devlet Bahçeli mesajı: Hayattaymış

HÜSEYİN KIRKPINAR ÖZÜR DİLEDİ

İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yapılan paylaşım nedeniyle özür dilerken sosyal medya hesabını yöneten kişinin ise istifa mektubunu paylaştı. Paylaşılan mektupta "İyi Parti Buca İlçe Başkanlığına, İyi Parti'deki tüm görevlerimden (İlçe sekreterliğinden, yönetim kurulu başkanlık divanındaki görevimden) ve parti üyeliğimden istifa ediyorum. Bilgilerinize arz ederim." ifadeleri yer aldı. Kırkpınar ise yaptığı açıklamada paylaşım nedeniyle üzülen, incinen ve öfkelenen kişilerden dolayı özür bileyerek Devlet Bahçeli'ye sağlıklı ömür dilediğini kaydetti.