İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan İZELMAN’a İŞKUR üzerinden personel alınacak. İŞKUR İZELMAN personel alımı 2020 detayları belli oldu. İZELMAN iş ilanları, İZELMAN işçi alımı 2020 detayları merak ediliyordu. İZELMAN’ın büro memuru ve diğer kadrolar için lise, önlisans ve lisans mezunu şartları ile başvuruları açtığı kaydedildi.

İZELMAN'A İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi kurumu olan İZELMAN’a 1 büro memuru alınacak. İŞKUR üzerinden yapılan duyurunun ayrıntıları belli oldu. Kahramanlar Mahallesi, İşçiler Caddesi, No: 130 / İzmir adresinde bulunan İZELMAN’a 1 personel alınacak. Büro Elemanı olarak alınacak kişi daimi olarak çalışacak. Başvurunun 9 Mart Pazartesi ile 11 Mart Çarşamba 2020 tarihleri arasında, saat 08.00 ile 18.00 arasında yapılabileceği duyuruldu. Başvuruların sadece mail olarak alınacağı ve 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde olacağı bildirildi. İZELMAN’dan yapılan duyuruya göre, sadece uygun görülen adaylara çağrı yapılacağı kaydedildi.

İZELMAN PERSONEL ALIMI ŞARTLARI AÇIKLANDI

İZELMAN’dan yapılan İŞKUR personel alımı duyurusunda müracaat şartları da yer alıyor. Şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve erkek adaylar için askerliğini yapmak ya da askerlik hizmetinden muaf olmak koşulları var. Ayrıca büro elemanı işi için en az 1 yıl tecrübe de isteniyor. Son olarak ise en az lisans düzeyinde eğitim görmüş olmak şartı var.