8 bin yılı aşan mazisi ve dünyaca ünlü bir turizm kenti olması ile tanınan İzmir, tüm mevsimlerde gezilebilir nadide destinasyonlar arasında yer alıyor. Çeşme, Alaçatı, Urla, Seferihisar ve Selçuk gibi yaz turizmi ile öne çıkan bölgeleri dışında, kış turizmi için ziyaret edilebilecek Ödemiş Bozdağ bölgesi ve tüm mevsimlerde ayrı bir güzelliğe sahip olan Şirince Köyü ve Bergama ilçesi var. Şehir merkezi olarak ise Karşıyaka ve Konak ilçeleri görülmeye değer en önemli noktalar arasında yer alıyor. İzmir’in farklı yerlerini rahatça gezmek isteyenler, izmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama oto rent a car kiralama için Ema Car Rental’a başvuruyor.

İzmir Efes Antik Kenti’nden Bergama Antik Kenti’ne, İzmir Saat Kulesi’nden Tarihi Kemeraltı Çarşısı’na, dünyaca ünlü müzelerden Çeşme Alaçatı’ya, tarihi kalelerden plaj ve doğal koylara, yemyeşil turistik köylerden sahil kasabalarına, en güzel gezi rotaları İzmir’de bulunuyor. Karşıyaka, Konak ve Bornova’dan Buca, Urla, Seferihisar ve Bayraklı’ya, İzmir’in tadını çıkarmak isteyenler için izmir havalimanı araç kiralama hizmeti bir tık ve bir telefon uzağınızda sizi bekliyor.

Ege Denizi’nin, yemyeşil ormanların, köylerin, tarihi yerlerin, leziz yemeklerin, huzurun ve eğlencenin tadına varmak isteyenler için, tüm renklerin ve ayrıcalıkların kenti olan İzmir’de birbirinden farklı seçenekler var. İzmir’e Adnan Menderes Havalimanı üzerinden gelenler ve şehri toplu ulaşım araçlarını kullanmadan, özel araçla gezmek isteyenler için Ema Car Rental kaliteli ve profesyonel araç kiralama hizmeti veriyor.

izmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ve İzmir havaalanı oto rent a car kiralama için Ema Car Rental’i arayabilirsiniz. 0850 304 46 76 ve 0535 415 62 37 numarasından 7/24 iletişim kurabilir ve araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Komisyon ya da gizli ödeme ile karşı karşıya kalmadan, dilediğiniz zaman diliminde, dilediğiniz gün kadar oto kiralama hizmeti alarak, rezervasyonunuzu hızlı bir şekilde yaparak ve iptal seçeneğini de istediğiniz zaman devreye sokarak İzmir havalimanı araç kiralama ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Ayrıca, bütçenize en uygun araç kiralama fiyatları da Ema Car Rental’da bulunuyor.

Ema Car Rental’da yakıt türü olarak dizel ve benzin, vites seçeneği olarak otomatik ve manuel vites, araç kasa türü olarak Sedan, Hatchback 5 Kapı, Suv, Minibüs ve Motorsiklet seçenekleri sizi bekliyor. Zevkinize ve sürüş konforunuza göre lüks, orta sınıf, ekonomik ve standart türündeki onlarca araçtan birini seçip, işlemleri hızlıca gerçekleştirip İzmir’in tadına doyasıya varabilirsiniz.

izmir havalimanı oto kiralama

izmir havalimanı oto kiralama seçenekleri ile İzmir’i en hızlı şekilde keşfe çıkabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Ema Car Rental’dan kiraladığınız araç ile yola çıkıp, İzmir’in tadını çıkarmaya odaklanabilirsiniz. Hem yaz turizmini, hem metropol hayatını tek potada eriten, hem ilkbahar, sonbahar ve kış aylarında da yoğun olarak ziyaret edilen şehirlerden olan İzmir’de size tahsis edilen özel aracınızla gezebilirsiniz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı 14 kilometre mesafede bulunuyor. İzmir’de ulaşım sorunu ile karşılaşmamak için Ema Car Rental, İzmir havalimanı oto kiralama ayrıcalığı ile iletişim kurmanızı bekliyor. İsterseniz Ema Car Rental’in web sitesinden rezervasyonu kolayca yapabilir, isterseniz telefon ile iletişim kurup aracınızı kiralayabilirsiniz. Tüm kiralama süreçleri şeffaf ve kolayca yapabileceğiniz bir şekilde tasarlandı. Kullanmak istediğiniz aracın modelini ve aracı kullanacağınız tarih aralığını seçiyorsunuz. İzmir havaalanına indiğinizde aracınız sizi bekliyor olacak. Kesintisiz bir yolculuğun içinde daha az yoruluyor ve gideceğiniz destinasyona daha hızlı ulaşım imkanı buluyorsunuz.

izmir havalimanı rent a car

izmir havalimanı rent a car seçenekleri için Ema Car Rental bir tık ve telefon uzağında bekliyor. Araç kiralarken aklınızda bulunması gereken detaylar ise şunlar;

  • Alt sınıfta ve ekonomi sınıfında bulunan araçları kiralamak için en az 21 yaş şartı var.
  • Üst sınıfta yer alan arabalar için 25 yaş, lüks sınıfta olan araçlar için ise 28 yaş sınırı var.
  • Lüks sınıfında bulunan araçları kullanmak için en az 3 yıllık, alt, orta ve üst sınıfta bulunan araçları kullanmak için ise en az 2 yıllık ehliyet belgesi talep ediliyor.
  • Aracın sınıfına göre farklılık gösterse de tüm firmalar depozito bedeli istiyor.
  • Kiralama yaparken T.C. Kimlik kartı ve ehliyetiniz yanında bulunmalıdır.
  • Aracınızı teslim almadan önce dikkatlice inceleyin, sizden kaynaklı olmayan hasar varsa bunu belirterek aracınızı teslim alın.
  • Kiralama sözleşmesinin tüm detaylarını okuyun ve kuralları iyi anlayın.
  • Aracı, aldığınız yakıt seviyesinde geri vermeyi unutmayın.
  • Size pahalıya mal olabilecek ve güvencesi olmayan sigortasız ya da kaskosuz aracı kiralamayın.