Bayraklı Belediyesi’nde eğitim gören halk oyunları kursiyerleri yılsonu etkinliği düzenledi. Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte dans performansları sergileyen kursiyerler izleyicilerden tam not aldı. Farklı yaşlardan oluşturulan 9 dans grubu, 7 bölgenin halk oyunlarını sergiledi. 120 kişilik kursiyerler ayakta alkışlandı.

ETKİNLİK, BAYRAKLI BELEDİYESİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SPOR SALONU’NDA YAPILDI

Bayraklı halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Bayraklı Belediyesi yetkilileri de katıldı. Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, dans gösterileri için gelen vatandaşlarla doldu. Yılsonu dans gösteri etkinliğinde, Zeybek ve farklı yörelerden dans gösterileri sergileyen ekipler, yüksek performansları ile büyük beğeni toplayarak, gösteriyi izlemeye gelenler tarafından ayakta alkışlandı.

HALK OYUNLARI KURSİYERLERİ HEP BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKTI

Aşuk ile Maşuk gösterisinin de yapıldığı dans şöleninde minik kursiyerler de dans gösterisi sundu. Bayraklı Belediyesi halk oyunları kursiyerleri, dans gösterilerinin ardından hep birlikte seyircilerin karşısına çıkarak kendilerini izlemeye gelenleri selamladı.