Son dakika! İzmir Bergama'da cinayet... İzmir'in Bergama ilçesi, Fatih Mahallesi Suna Caddesi'nde akşam saatlerinde silahlı saldırı gerçekleşti. İddiaya göre 30 yaşındaki Hüseyin K. ile 26 yaşındaki Sertaç S. isimli iki şahıs, aralarındaki husumet nedeniyle emniyet merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayın ardından arkadaşı Anıl K.'yı da aracına alan Hüseyin K., yolda yürümekte olan Sertaç S. ve 23 yaşındaki Okan Kartal'a ateş açtı.

BERGAMA CİNAYET! OKAN KARTAL HAYATINI KAYBETTİ

Sertaç S. saldırıdan yara almadan kurtulurken mermiler Okan Kartal'ın vücuduna isabet etti. Bergama Belediyespor'un altyapısında forma giyen Okan Kartal'ın yere yığıldığını gören vatandaşlar, emniyet ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri geldi. İlk müdahale sonrası Okan Kartal'ın kalbinin durduğunu tespit eden ekipler, gence kalp masajı yaptı. Kalp masajından sonuç alınamayınca Okan Kartal yaşamını yitirdi. 

BERGAMA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA! ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Saldırıyı gerçekleştiren Hüseyin K.'nin yanı sıra Sertaç S. de olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Emniyet ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken iki şüpheli de kısa süre içinde gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleri alınmaya başlandı. Okan Kartal'ın cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

Emniyet ekiplerinin olayla ilgili araştırması sürüyor.

son dakika izmir haberleri