İzmir Beydağ Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları detayları belli oldu. Belediyeye 1 garson alınacak. Beydağ Belediyesi Personel Limited Şirketi tarafından İŞKUR’da açılan ilanda son başvuru tarihi 09 Ağustos 2021 Pazartesi olarak duyuruldu. Başvuru adresi Atatürk Mahallesi, Arıtürk Sokak, No: 27 Beydağ İzmir, irtibat kişisi ise Ferdi Harmankaya olacak. Görüşme aynı adreste 9 Ağustos tarihine kadar saat 10.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

Beydağ Belediyesi işçi alımı 2021 detaylarına göre, istihdam edilecek 1 garson için 2 yıl deneyim süresi isteniyor. Sürekli olarak çalıştırılacak personel, vardiyalı sisteme dahil olacak. Müracaat koşulları arasında, İzmir Beydağ ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, İzmir Beydağ ilçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak ve askerlik ile ilişkisi bulunmaması şartları yer alıyor.

İzmir Beydağ Belediyesi iş ilanı ayrıntısına göre başvuru için gerekli belgeler arasında, ilgili genel ve özel tüm mevzuat hükümlerinden kaynaklanacak bilgi ve belgeleri ibraz etmek şartı bulunuyor. Ayrıca Başvuru için dilekçe, kimlik belgesi, ikametgah belgesi ve nüfus kayıt örneği de isteniyor.

İzmir Beydağ Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

  • Beydağ Belediyesine alınacak personel: 1 garson
  • Son başvuru tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi

İzmir Beydağ Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları