İzmir Bornova Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları detayları ortaya çıktı. Bornova Belediyesi 30 işçi alımı yapılacak. Bornova Belediyesi Personel Anonim Şirketi tarafından İŞKUR üzerinden açılan iş ilanlarında, işçilerin daimi olarak istihdam edileceği duyuruldu. Son başvuru tarihi 16 Mayıs 2021 Pazar günü olacak. Başvuru e-postası [email protected] olacak ve başvurular sadece mail yoluyla yapılabilecek.

Başvuru adresi: Erzene Mahallesi, 1 Sokak No: 12, Anı Evi Bornova adresinde 17 Mayıs 2021 tarihinde yüz yüze görüşme gerçekleştirilecek. Pandemi nedeniyle, görüşmeye ön inceleme neticesinde tespit edilenler davet edilecek. Bornova belediyesi işçi alımı ayrıntılarına göre çalışma adresi Bornova Belediyesinin Bornova ilçe sınırları içindeki bina ve tesisleri olacak. Çalışma süresi haftalık 45 saat ve çalışma saatleri vardiyalı olarak yapılacak.

İşe alınması öngörülen personellerin en az lise mezunu olması ve erkek adayların D ya da E sınıfı ehliyeti olması tercih sebebi olacak. Ayrıca erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekecek. İnşaat ustası, oto tamir ustası ve su tesisatı ustası olarak başvuru yapacak adaylar arasında mesleki yeterlilik belgesi dikkate alınacak. Başvuracak adayların beden işçisi olarak çalışmasına engel bir sağlık sorunu veya engeli olmayacak.

İzmir Bornova Belediyesi personel alımı 2021 işçi alımı

  • 30 işçi alınacak
  • Son başvuru: 16 Mayıs 2021 Pazar
  • Mülakat tarihi: 17 Mayıs 2021 Pazartesi

bornova belediyesi personel işçi alımı 2021

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021