Son dakika İzmir haberleri… İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi İzmir Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Açılışta konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, kentsel dönüşüm projesine Kızılay Mahallesi’nden başlayacaklarını kaydetti.

Kızılay Mahallesi’nde 1.238 tek ve çift katlı riskli bina olduğunun altını çizen Başkan İduğ, yaklaşık 8 bin bağımsız haneyi Bornova’ya kazandıracaklarını, daha sonra Doğanlar Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi ve nüfusu 500 bini bulan Altındağ Çamdibi bölgesinde kentsel yenilemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Bornova kentsel dönüşüm projesi Kızılay Mahallesi’nden başlayacak

İzmir Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın en eski mahallelerinden olan Kızılay’da yaklaşık 8 bin bağımsız haneyi ilçeye kazandıracaklarını, sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini söyledi. Planları Bornova Belediyesi Meclisi’nden oy birliği geçirip, sorunsuz şekilde İzmir Büyükşehir Belediyesine gönderdiklerini söyleyen Başkan İduğ, Kızılay’ın ardından diğer mahallelerde de kentsel dönüşüme imza atacaklarını kaydetti.

son dakika izmir haberleri