İzmir’in Bornova, Bergama ve Çeşme ilçelerinde planlı su kesintileri yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU tarafından yapılan duyuruya göre İzmir Bayraklı su kesintisi planlı olarak yapılmıyor. İzmir Bornova su kesintisi ne zaman bitecek? İzmir Bergama su kesintisi hangi mahalleleri etkileyecek? Çeşme su kesintisi kaça kadar sürecek? Çeşme’de sular ne zaman gelecek? Sorularına yanıt aranıyor. Bayraklı su kesintisine dair bir bilgi paylaşılmadı ancak Bayraklı’da yaşayan vatandaşlar bugün ilçede su kesintisi yaşandığını belirtiyor.

İZMİR BORNOVA SU KESİNTİSİ 2 NİSAN 2020 PERŞEMBE

İzmir’in Bornova ilçesinde İZSU tarafından su kesintisi yapılıyor. 2 Nisan Perşembe günü saat 10.50 ile 18.00 arasında yaklaşık 7 saat boyunca Bornova’da su kesintileri yaşanacak. Kavaklıdere Mahallesi’ne su temini sağlayan kuyu pompasının arıza yaptığı ve değişim için İZSU’nun çalışma başlattığı duyuruldu. İlgili saatler arasında Bornova Kavaklıdere Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacağı bilgisi paylaşıldı.

İZMİR BERGAMA SU KESİNTİSİ 2 NİSAN 2020 PERŞEMBE

İzmir’in Bergama ilçesinde planlı su kesintisi yapılıyor. 2 Nisan Perşembe günü öğle saatlerinde yapılan su kesintisinin ana boru arızası nedeniyle yaşandığı, Bergama Ulucamii Mahallesi’nde su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

İZMİR ÇEŞME SU KESİNTİSİ 2 NİSAN 2020 PERŞEMBE

İzmir’in Çeşme ilçesinde 2 Nisan Perşembe günü su kesintisi yapılacak. Öğlen saatlerinde yaşanacak su kesintilerinin ilkinde, 3070/1 Sokak’ta yaşanan arıza nedeni ile sokak ve civarında su kesintisi yapılacak. Çeşme 16 Eylül Mahallesi’nde su kesintisi olacak. Diğer kesinti ise yine öğle saatlerinde olacak. Çiftlik Fener Burnu mevkiinde yaşanan arıza nedeni ile Çeşme Musalla Mahallesi’nde su kesintisi olacak.