Son Dakika İzmir su kesintileri haberleri… İzmir Bornova su kesintisi son dakika bilgisi İZSU tarafından paylaşıldı. 21 Ocak 2021 Perşembe günü saat 01.00 ile 19.00 arasında Bornova’nın Yeşilçam, Erzene, EVKA 3, Naldöken, Doğanlar, Ümit, Kemalpaşa ve Ergene Mahallesi’nde su kesintisi yapılacak. İZSU tarafından yapılan açıklamada, Bornova’nın Kazım Karabekir Caddesi ve Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış ve sıklıkla arıza yapan 1000 mm beton borunun yenilenmesi çalışmasının yapıldığı kaydedildi. İzmir genelinde olası bir arıza durumunda oluşacak su kesintilerini önleyecek Gördes Barajı ana iletim hatları imalat çalışmalarının tamamlandığı bilgisi dile getirildi. Yenilenen ve imalat çalışmaları tamamlanan iletim hatlarının devreye alınabilmesi ve eski hatların devre dışı bırakılabilmesi için ise yeni bir planlamanın yapıldığı duyuruldu. Bornova Erzene Mahallesi İstanbul Yolu üzerinde 1000/1000 mm çaplı çelik boru bağlantı çalışmasının planlandığı duyurusu İZSU tarafından paylaşıldı.

İzmir Bornova su kesintisi son dakika 21 Ocak 2021 Perşembe

İzmir Bornova su kesintisi son dakika 21 Ocak 2021 Perşembe detayına göre saat 01.00 ile 19.00 arasında kesinti yapılacak. Bornova su kesintisinden etkilenecek mahalleler ise şunlar olacak;

İzmir Bornova’da sular ne zaman gelecek 2021

İzmir Bornova’da sular akşam 19.00’da gelecek. Yaklaşık 18 saatlik su kesintisinin ardından İZSU tarafından su vanaları yeniden açılacak.