Olay İzmir’in Bornova ilçesinde bir AVM’de meydana geldi. Elinde pompalı tüfek bulunan bir şahıs alışveriş merkezine girdi ve AVM’den silah sesleri gelmeye başladı. AVM’de hareketli dakikalar yaşanırken, bölgeye çok sayıda emniyet ekibi sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik sebebiyle alışveriş merkezini boşalttı ve bölgede önlemlerini aldı. Elinde tüfek bulunan şahıs ise Bornova Emniyet Müdürü Gülden Türkal tarafından ikna edildi. Olayda ölü ya da yaralının olmadığı bilgisi paylaşıldı. Pompalı tüfekle AVM’de ateş açan şahıs ise gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

BORNOVA’DA AVM KISA SÜREDE BOŞALTILDI

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, elinde pompalı tüfek bulunan 17 yaşındaki A.Ö. alışveriş merkezine girdi ve silah sesleri gelmeye başladı. Emniyet birimleri AVM’yi kısa sürede boşalttı. Olay anında şüpheli şahsın alışveriş merkezinin ikinci katındaki camlara doğru ateş açtığı ancak herhangi bir yaralanma olayı olmadığı kaydedildi. Elinde pompalı tüfek olan A.Ö., Bornova İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal tarafından ikna edildi ve polisler tarafından gözaltına alındı.

ALACAK – VERECEK MESELESİ İDDİASI

A.Ö. isimli şahsın, alışveriş merkezinde bulunan bir iş yeri ile ailesi arasında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edildi. A.Ö.’nün bu alacak-verecek meselesinden olayı gerçekleştirdiği kaydedildi. Emniyet birimleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.