Olay bugün akşam saatlerinde İzmir’in Bornova ilçesi Kazımdirik Mahallesi 6188 Sokak’ta meydana geldi. Bir apartman dairesinde oturan ve 3 yıllık evli olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Büşra Erkan, kayınvalidesi ile birlikte pazara gitmek için hazırlanıyordu. Duş almak için banyoya giren Büşra Erkan, uzun zaman banyodan çıkmayınca, aynı sokakta oturan kayınvalidesi durumdan şüphelenerek gelininin evine geldi. Uzun süre kapıyı çalan ve açılmadığını gören kayınvalide, aynı binada oturan komşulardan yardım istedi ve eve gelen çilingir kapıyı açtı. Eve giren kayınvalide, gelininin hareketsiz halde banyoda yattığını gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi.

OLAY BORNOVA KAZIMDİRİK MAHALLESİ’NDE YAŞANDI

Kazımdirik Mahallesi 6188 Sokak’taki apartmana gelen sağlık ekipleri, Büşra Erkan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. 25 yaşındaki talihsiz kadının cansız bedeni olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinden sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

25 yaşında olan Büşra Erkan’ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları olay yerine geldi. Erkan’ın banyoda ölü bulunduğunu öğrenen akrabaları sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.