İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Gölet Tesisleri, 150 bin mt2 alan üzerine kuruldu. Buca Belediyesi tarafından 1999 yılında hizmete açılan ve BUCAMAR (Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler A.Ş.) tarafından 2014 yılında yenilenen ve işletilen Buca Gölet Tesisleri, mangal, piknik alanı, düğün, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, restoran, tay park, şenlik ve festivaller ile renkli bir yaşam alanına dönüştü.İzmir Buca Gölet Tesisleri nerede, nasıl gidilir, yol tarifi, açık mı, restaurant, kahvaltı mekanları, mangal, düğün salonu soruları yanıt buldu.

izmir buca gölet tesisleri

BUCA GÖLET TESİSLERİ’NDE NELER VAR

  • 300 kişilik Göl Restoran
  • 600 kişilik Göl Salonu Seyir Cafe
  • Mangal Alanı
  • Şarküteri
  • Amfi Tiyatro
  • Piknik Alanı
  • Ada Cafe
  • Seyir Terasları
  • Çocuk Oyun Parkları
  • Market, Bebek Bakım Odası, Mescid ve Otopark yer alıyor.

izmir'de en iyi kahvaltı mekanları yerleri konak karşıyaka bornova

BUCA GÖLET’DE YEMEK, KAHVALTI VE MANGAL KEYFİ

BUCA GÖLET GÖL RESTAURANT

Kapalı alanı 200 kişi kapasiteli, bahçesi ise 150 kişi kapasitelidir. Kokteyl, grup yemekleri ve akşam yemekleri için ideal bir alan alan Buca Gölet Göl Restaurant’ta zengin menü ve güler yüzlü personel, eşsiz lezzetlerle hizmet veriyor. Rezervasyon: (0530) 347 89 61

BUCA GÖLET ADA CAFE - KAHVALTI

Buca Gölet’de bulunan Ada Cafe’de self servis hizmet veriliyor. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin, fast food’un, kahvaltının ve manzaranın olduğu Ada Cafe’de, kışın gidecekler için sürekli yanan bir de şömine var. Rezervasyon: (0530) 347 89 61

İzmirlileri ve Bucalıları mangal taşımaktan kurtaran Gölet mangal alanında, masalara işletme tarafından mangal getiriliyor. Misafirler, dışarıdan aldıkları etleri istediği gibi pişirebiliyor. Misafirler, getirdikleri meze ve içeceklerle mangal keyfini doyasıya çıkarıyor. Rezervasyon: (0530) 347 89 61

izmir buca gölet tesisleri

BUCA GÖLET DÜĞÜN SALONU VE AMFİ TİYATRO

BUCA GÖLET AMFİ TİYATRO

Buca Gölet’te 3.500 kişilik amfi tiyatro bulunuyor. Burada konser, etkinlik, animasyon ve organizasyon yapmak isteyenler, amfi tiyatroyu düşük ücretlerle kiralayabiliyor. Ayrıca Buca Belediyesi’nin yaz dönem etkinlikleri de Gölet Amfi Tiyatro’da düzenleniyor.

BUCA GÖLET DÜĞÜN SALONU

Buca Gölet’te bulunan düğün salonunda 300 kişilik paket programı seçeneği var. Düğün, sünnet, nişan, kokteyl ve çeşitli toplantılar için ideal bir yer alan Buca Gölet Düğün Salonu, bölgenin popüler yerleri arasında bulunuyor.

izmir en iyi piknik yerleri listesi 2021

BUCA GÖLET ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN ÇOK EĞLENCELİ

BUCA GÖLET TAY PARK, ÇOCUK OYUN PARKLARI

Buca Gölet Tay Park çocuklar için en eğlenceli mekânlardan biri. Personelin nezaretinde çocuklar ata biniyor ve eğlenceli bir zaman geçiriyor. Ayrıca çocuklar için özel bir park alanı da bulunuyor.

izmir buca gölet tesisleri

BUCA GÖLET UÇURTMA FESTİVALİ

Buca Gölet Uçurtma Festivali her yıl Buca Belediyesi tarafından düzenleniyor. Çocuklara ücretsiz olarak dağıtılan uçurtmalar gökyüzüne süzülüyor. Festival kapsamında ayrıca çocuklar için çeşitli gösteriler de yapılıyor.

BUCA GÖLET RENKLERİN FESTİVALİ

Buca Gölet’de Renklerin Festivali adıyla bir gençlik festivali düzenleniyor. Çeşitli gençlik eğlencelerinin ve aktivitelerinin de yer aldığı Renklerin Festivali’nde havaya atılan boyalar renk resitaline sahne oluyor.

izmir buca gölet tesisleri

BUCA GÖLET ULAŞIM VE ADRES/TELEFON BİLGİLERİ

Buca Gölet Tesisleri, Kaynaklar Cumhuriyet Mahallesi / Buca adresinde bulunuyor. Rezarvasyon için telefon numarası: (0530) 347 89 61.

izmir buca gölet tesisleri