İzmir’in Buca ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Y.P. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı karısı Sevgi P.’yi baltayla öldürdü. Emniyet güçlerini arayan Y.P. karısını öldürdüğünü polise bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleriyle birlikte gelen ekipler, Sevgi P.’nin cansız bedeni ile karşılaştı.

BUCA YEŞİLBAĞLAR MAHALLESİ’NDE CİNAYET

Buca Yeşilbağlar Mahallesi, 637/58 Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, iddiaya göre Y.P. isimli şahıs, eşi Sevgi P. (48) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüdü ve Y.P. karısına balta ile saldırdı. Aldığı balta darbeleri ile yere yığılan Sevgi P., olay yerinde hayatını kaybetti. Cani koca Y.P. ise polisi aradı ve cinayet işlediğini söyledi. Emniyet birimleri ve sağlık ekipleri hemen olayın olduğu binaya geldi. Sağlık ekipleri, Sevgi P.’nin yaşamını yitirdiği bilgisini paylaştı.

CİNAYET GELİYORUM DEMİŞ

Y.P. ile Sevgi P.’nin 4 çocuğunun bulunduğu, çocuklardan birinin engelli olduğu kaydedildi. Çiftin arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu, bu sebepten sürekli tartıştıkları ve Sevgi P.’nin, şiddetin dozunun artması üzerine eşi Y.P.’den şikayetçi olduğu, daha sonra ise şikayetini geri çektiği bilgisi paylaşıldı. Görevli savcının olay yerini incelemesinin ardından Sevgi P.’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.